logo

plovdivclubs.com

Приятели зад бара ни среща с Икономедиа
Приятели зад бара ни среща с Икономедиа

Приятели зад бара ни среща с Икономедиа

публикувана на 19.01.2015 01:23

 

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

 

Тази събота в „Приятели зад бара“ ще имате възможността да срещнете Велислава Попова е главен редактор на Дневник.bg и  Йордан Рашев - рекламен мениджър “Ключови клиенти” в компанията. В "Икономедиа" те са от двете страни на бизнеса - съдържание и реклама. 



В artnewscafe те ще застанат от едната страна - зад бара. Като фенове на New York и карикатурите на New Yorker двамата ще донесат броеве на списанието и книги за разглеждане. Докато любимите коктейли, който ще ви забъркат са Martini espresso и Gentalman`s Press.



Между коктейлите ще може да си говорите с тях за всичко. От новини (Велислава) до балет (Йордан), обратното е по-трудно. Ако не ви се говори, може да послушате музиката, за която ще се погрижи Петър Грудов (Пи).



Заповядайте да се видите с приятели, да научите повече за журналистиката, за редакторската работа, за рекламата и за балета. 

 


Седмична програма