logo

plovdivclubs.com

BETA club пренася най-титулования клуб в света в Пловдив
 BETA club пренася най-титулования клуб в света в Пловдив

BETA club пренася най-титулования клуб в света в Пловдив

публикувана на 11.12.2017 09:32

 

Клуб BETA ще бъде домакин на една жива легенда, която продължава да привлича клубърите от целия свят. На 15-ти декември новооткритото заведение ще потопи своите гости в атмосферата на най-титулования клуб в света – за една вечер BETA ще бъде Ministry of Sound. Зад пулта ще застане красивата Lovra – резидент на британския клуб, а уникалното ѝ усещане за ритъм и музика безспорно може да остави без дъх всеки.



В продължение на 25 години Ministry of Sound е институция на британската клубна култура. Открит през 1991 година, вдъхновен от Paradise Garage в Ню Йорк, Ministry of Sound е първият нощен клуб в Обединеното кралство, посветен на хаус музиката. Тогава се намира в изоставен автобусен гараж в Южен Лондон и се счита за по-скоро скандален. В навечерието на откриването си клубът не продава алкохол, има само три мигащи лампи, несигурна охрана, а зад пулта застават чикагски DJ-и.



Въпреки нестандартното местоположение на клуба, хората пристигат на тълпи. В рамките на няколко седмици мълвата се разнася – нещо специално се случва в града и нощният живот никога няма да е същият... И до днес Ministry of Sound има само едно правило: музиката е на първо място.

 

Ministry Of Sound London presents LOVRA at Beta Club
Warm up: Vassi / Support: Pacho - Ellectrica
RESERVATIONS: 089 3333 999



21:00 Open
22:00 Start: Vassi - Resident DJ
23:00 BETA Dance Show
24:00 LOVRA - Special Guest
02:00 Pacho - Ellectrica


Повече за новия клуб:

BETA Club е (р)еволюция. Разположен в подножията на седем сиенитни тепета в най-стария град в Европа – Пловдив, клубът има за цел да гравира логото си в танцувално-музикалната култура на града.


BETA Club ще бъде еволюция в преживяването и духът на нощните забавления в Пловдив. Едно ново виждане с амбицията да обедини публиката чрез музика, която не прави компромиси с качеството, позитивен вайб и магична интерактивна среда. Екипът се стреми да създава ново съдържание и провокира, той говори на език, който разбираш най-добре.


За резерации: 089 3333 999#DareYouGetBETA?



Седмична програма