logo

plovdivclubs.com

Магията на Ministry of Sound завладя Пловдив
Магията на Ministry of Sound завладя Пловдив

Магията на Ministry of Sound завладя Пловдив

публикувана на 18.12.2017 08:41

Beta club пренесе  магията на Ministry of Sound под тепетата. Ministry of Sound е музикален клуб в света на електронната музика, който се намира в Southwark, Южен Лондон.Той е едно от най-ключовите места за развитие на хаус музиката във Великобритания през 1990-те. 

 

Този уикенд гостите в най-новия клуб в Пловдив – BETA  уникалната възможност да се потопят в атмосферата на най-титулования клуб в света. Зад пулта застана Lovra – резидент на британския клуб,която остави публиката без дъх, като успя да пренесе атмосферата на истинско музикално пътешествие до Лондон.

 

Повече за новия клуб:


BETA Club е (р)еволюция. Разположен в подножията на седем сиенитни тепета в най-стария град в Европа – Пловдив, клубът има за цел да гравира логото си в танцувално-музикалната култура на града.

 

BETA Club ще бъде еволюция в преживяването и духът на нощните забавления в Пловдив. Едно ново виждане с амбицията да обедини публиката чрез музика, която не прави компромиси с качеството, позитивен вайб и магична интерактивна среда. Екипът се стреми да създава ново съдържание и провокира, той говори на език, който разбираш най-добре.

 

За резерации: 089 3333 999


#DareYouGetBETA?

 

Следете програмата на BETA club в сайта за нощен живот на  Пловдив - plovdivclubs.com