logo

plovdivclubs.com

Ударна парти седмица точно преди Коледа от BETA club
Ударна парти седмица точно преди Коледа от BETA club

Ударна парти седмица точно преди Коледа от BETA club

публикувана на 18.12.2017 10:00

 Страхотна пред-Коледна парти програма от BETA club:

 

 

На 19-ти декември в заведението ще има Университетско & STAFF party с гост изпълнител Дара. Певицата приковава вниманието върху себе си където и да отиде, всички остават впечатлени от големия й талант и умението да нажежава градуса на купона до червено. Дарина Йотова изгря в музикалното предаване “X Factor” и светкавично стана любимка на цяла България и тийнидолка. Тийнейджърите се тълпят около нея за селфита, а носените от нея дрехи бързо се превръщат в мода.

 

На 20-ти ви очаква Класическата ретро вечер на Пловдив. Само най-добрите ретро парчета от 80-те и 90-те и хитовете до днес, представени по уникален начин с Video DJ set. Не само можете да слушате любимите си парчета, а ще можете и да се наслаждавате на оригиналните им видео клипове.

 

На 21-ви истинска черна вълна от хитове ще връхлети заведението- Black Syndrome  с Гери Никол и   DJ George. Секси принцесата на българския хип-хоп Гери-Никол ще има първото си участие на живо в новото заведение на Пловдив. Нейните супер парчета са любими на всички меломани, Гери-Никол е истинска фурия на сцената.

 

На 22-ри декември хаус  музката ще завладее BETA с  IN THE HOUSE  и Vasquez & Pepo. На 23-ти декември в BETA club ще има  Discoteca La Noche  с DJ DIAN SOLO, който ще ви забавлява с най-новите и модерни хитове от всички жанрове. По-късно ще чуете и всичките си любими хитове. Дискотека в истинския смисъл на думата с участието на DJ- и, MC-та, известни певци и певици и истински танцови спектакли на сцената на BETA club.

 

Телефон за резервации: 0893 333 999


Разположен в подножията на седем сиенитни тепета в най-стария град в Европа – Пловдив, клубът има за цел да гравира логото си в танцувално-музикалната култура на града.

BETA Club е р-Eволюция в преживяването и духът на нощните забавления. Едно ново виждане с амбицията да обедини публиката чрез музика, която не прави компромиси с качеството, позитивен вайб и магична интерактивна среда. Нашият екип се стреми да създава ново съдържание и провокира, той говори на език, който разбираш най-добре.

Клубъри, хедонисти, мечтатели, добре дошли в едно ново измерение – BETA Club.

 

 


Седмична програма