logo

plovdivclubs.com

Клуб Bally отбелязва своя 18 рожден ден
Клуб Bally отбелязва своя 18 рожден ден

Клуб Bally отбелязва своя 18 рожден ден

публикувана на 15.06.2016 02:04

 

Bally club е клубът, който никога не спи.


Един от най-обичаните клубове под тепетата ще отпразнува своя 18-ти рожден ден този уикенд. Bally club ще отбележи своето пълнолетие с голямо парти на 18-ти юни.

 

 Зад пулта в този важен ден ще застане Guerrero, a това е гаранция за страхотен саунд и музика задоволяваща сетивата и настроенията на гостите. А както винаги на своя рожден ден от Bally club са поканили доста нощни птици от града на тепетата, моделки и хора от бизнес средите.

 

 Както винаги в товя невероятно местенце, партито ще продължи до сутринта и отблясъците на чашите с огнени напитки ще пробляскват на фона на страхотното осветление до първитя слънчеви лъчи. Перфектните домакини от Bally club ще се погрижat това парти да бъде запомнено.

 

Bally е един от  най-изпълнените с живот пловдивски клубове и вече цели 18 години пловдивчани и гости на града разпускат качествено там иимат клуба за свой втори дом. За тези 18 години на нощната сцена, Bally club е спечелил най-важната за себе си награда -  своите хиляди почитатели, които всяка вечер го изпълват, поверили му своето настроение. 18 години - номер 1!

 

Plovdivclubs.com е горд, че успява да ви прави свидетели на случващото се там. Началото е 22:00 часа. Забавлявайте се! 



Седмична програма