logo

plovdivclubs.com

Коледа и Нова година в Bally club
Коледа и Нова година в Bally club

Коледа и Нова година в Bally club

публикувана на 23.12.2016 09:35


Ако все още незнаете къде да прекарате предстоящите празници, Plovdivclubs ви препоръчв един от най-обичаните клубове под тепетата -Bally club

 

На 25-ти декември, след тежките семейни обеди, семейството на Bally club кани на традиционно Коледно парти. На връх Коледа, нощта ще бъде в компанията на ELECTRIKSOUL. Очертава се една вечер с много приятни емоции и страхотно забавление. Купонът както винаги ще бъде на висота, а и ще има много изненади.

 

На Нова година Bally отваря вратите си за всеки, който обича да се забавлява. Традиционно, като жест към своите верни клиенти и приятели, клубът няма да има вход или куверт в Новогодипбата нощ. Зад пулта ще застане цяла музикална плеяда - ILL-Q, FUKKO, TANU и RAUL RAMIREZ. 

 

Както винаги в товa невероятно местенце, партито ще продължи до сутринта и отблясъците на чашите с огнени напитки ще пробляскват на фона на страхотното осветление. Перфектните домакини от Bally club ще се погрижaт Нова година да бъде запомнена, а вечерта да бъде прекрасно начало на 20117-та.

 

 Plovdivclubs.com е горд, че успя да ви прави свидетели на случващото се там през 2016-та! А какво тепърва предстои през новата 2017-та....можем само да гъдаем!


Седмична програма