logo

plovdivclubs.com

Bedroom закри официално своя първи сезон
Bedroom закри официално своя първи сезон

Bedroom закри официално своя първи сезон

публикувана на 30.07.2017 06:47


Вторият сезон на Bedroom ще започне с огромен хип-хоп концерт на паркинга на заведението


Шоуто ще е грандиозно, събитието ще е светско


Едно от най-мащабните хип-хоп събития това лято ще бъде и в Пловдив


Bedroom Plovdiv отбеляза края на своя първи сезон под тепетата. През него  заведението запозна пловдивчани с високите стандарти на клубна сцена и намери много верни приятели и клиенти.

 

По-бляскав и по-луксозен от всякога, само за един сезон наложил се като притегателен център на нощния живот на града, Bedroom ще отвори врати с грандиозно парти.

 

На 24 август в Пловдив ще бъде поставено началото на едно грандиозно шоу от поредицата Hip Hop History Repeating, като за пореден път ще се съберат едни от най-актуалните артисти на родната хип-хоп сцена – SKILLER, ALEX P, F.O., UPSURT, SPENS и BALET NOVA. Най-добрите DJ-и също ще се включат – DJ DONCHO, DJ CASS, DJ FED и Bedroom Premium Ladies.

 

Началото на концерта ще бъде на 24 август от 19:30ч. Hip- Hop History Repeating се е превърнало в традиционно събитие, което обединява най-добрите имена от клубната сцена.


Сигурно е, че възбудата ще се носи във въздуха и ще нажежи страстите почти до... червена точка с надпис Adults Only, когато на сцената излязат момичетата от балет Bedroom Premium Ladies. 

 

Само за един сезон в Пловдив Bedroom се превърна в еталон за качество. На сцената му гостуват легенди на хаус и хоп-хоп музиката, а хореографията на тематичните му партита, всяка вечер изненадваха с нещо ново и нестандартно. Bedroom Пловдив бе горд домакин и организатор на ТОП партита носещи наслада, приятни емоции и незабравими спомени.

 

Ако искаш да избягаш от еднообразието, да се потопиш в красотата на класните партита и да си в обкръжение на свежи хора, то непременно има клуб в Пловдив, който трябва да посетиш!

 


Седмична програма