logo

plovdivclubs.com

Eдна истинска Beluga нощ в лукса на Bedroom Пловдив (СНИМКИ)
Eдна истинска Beluga нощ в лукса на Bedroom Пловдив (СНИМКИ)

Eдна истинска Beluga нощ в лукса на Bedroom Пловдив (СНИМКИ)

публикувана на 13.05.2017 09:44


Bedroom Plovdiv представи вечер за успелите мъже и красивите жени с мото „Свободата на лукса”

 

Известното парче "Take Me To Infinity" на Consoul Trainin тепърва ще звучи в Bedрoom Plovdiv. Гръцкият DJ и продуцент, който в момента живее в Дубай не успя да пристигне снощи в най-изискания клуб под тепетата заради отложен самолетен полет до България. Предвиденото събитие в софийския Bedroom обаче си остава, сподели самият Consoul Trainin в личния си профил

 

 

Той се извини на стотиците си фенове под тепетата, като сподели, че е разстроен за това, че катарската авиолиния не му е дала шанс да се срещне за първи път с тях в един от най-старите живи градове в Европа.

 

"I'm so upset about tonight's show in Plovdiv had to be canceled because of delayed flights of Qatar Airways in my trip to Bulgaria.  I'm looking forward to come in Plovdiv and play for you at Bedroom really soon! But tomorrow I'm definitely coming in Bedroom Premium Club in Sofia for a great party", написа той вера следобед.

 

Новината обаче не помрачи настроенията на приятелите на Bedroom, които за поредна вечер напълниха клуба и се забавляваха до сутринта. Вечерта бе повече от гореща, защото клубът се бе постарал за една истинска Beluga нощ, а всичко бе точно, както го бяха обещали – лукс и блясък в бяло.

 

 

За тези, които не знаят ще сподели, че това е марка руска водка, която е създадена, за да бъде супер премиум клас. Тя носи името на рибата белуга, чийто черен хайвер е изключително скъп деликатес не само в Русия, но и по целия свят.

 

Миналата вечер именно тя бе в епицентъра на нощта – елитната руска водка произведена от висококачествен спирт "Люкс" и кристално чиста артезианска вода от Сибир. Сложността на приготвяне води до производството на ограничени количества от специалната напитка , като се превърна в символ на превъзходно качество за ценителите на водка по цял свят.

 

Станахме свидетели на мнението, че качество на Beluga се гарантира от нейната уникална рецепта – изключително висококачествен алкохол, дестилиран от покълнали зърна, и кристално чиста, изворна вода. Водката се произвежда и бутилира от Мариинский ликероводочный завод.   Задължителният технологичен цикъл на тази благородна водка е три месеца. Водка Beluga е отличена с многобройни златни медали и Grand Prix.

 

Преди бутилиране, водката се оставя да отпочине за период от минимум 30 дни (в зависимост от продукта).  

 

Етикета на водка Белуга се поставя ръчно, а бутилката е лично обгрижена.

 

Преди да се постави в кашоните, всяка бутилка водка Beluga е обгрижена от човешки ръце. Последните елементи от визията — металната риба, и етикета се поставят ръчно. За Beluga Gold Line, гърлото на бутилката с короковата тапа, се потапят в горещ восък, върху който се поставя печат. Върху етикета на всяка бутилка се поставя индивидуален номер. 

 

Фотограф: Мирослав Чобанов

 


Седмична програма