logo

plovdivclubs.com

Мис и Мистър Студент на Пловдив тази вечер в Bedroom
Мис и Мистър Студент на Пловдив тази вечер в Bedroom

Мис и Мистър Студент на Пловдив тази вечер в Bedroom

публикувана на 17.05.2017 11:30

 

Грандиозно парти Мис и Мистър Студент на Пловдив се подготвя тази вечер в един от най-новите и изискани клубове под тепетата

 

Както повечето студенти сигурно си спомнят, че 6 години подред в Пловдив 8-те университета избираха най-талантливите и красиви свои колеги сред по време на "Open Student Fest". В рамките на седмица младите хора в града под тепетата участваха в различни спортни и културни инициативи, а в края на събитието на Античния театър 16 двойки дефилираха пред близо 3000 човека всяка година. Събитието бе сочено, като едно от най-мащабните студентски мероприятия за цялата страна, но за съжаление от две години то вече не се провежда.  

 

Тази година пловдивските студенти от няколко ВУЗ-а избраха именно Bedroom за своя арена арена, на която да кръстосат шпаги в сблъсък на ум, талант и красота. На събитието са поканени всички млади хора, а входът естествено ще бъде свободен за всички, като от клуба предлагат и 30% отстъпка от цената на алкохола. В главна роля тази година ще влязат студентите от УХТ, които са основни партньори на Мис и Мистър Студент на Пловдив, но в конкурса ще могат да участват и младежи от всички останали университети.

 

Студентите ще бъдат оценявани в няколко категории, а тези, които успеят да впечатлят най-много журито, ще си тръгнат с големи предметни награди от Bedroom и спонсорите, и разбира се, честта да бъдат „Мис и Мистър Студент на Пловдив“. 

 

Plovdivclubs естествено ще отрази студентското събитие на Пловдив. Очаквайте много снимки!



For Reservations: 0885922222

 


 


Седмична програма