logo

plovdivclubs.com

Парти брандът Need for speed нахлува в Bedroom
Парти брандът Need for speed нахлува в Bedroom

Парти брандът Need for speed нахлува в Bedroom

публикувана на 18.04.2017 09:39


Спалнята събира  всички фенове на скъпите и лъскави играчки

 

Този четвъртък черното парти ще бъде с тема NEED FOR SPEED и отново ще събере под един покрив меломани, фенове на високите скорости, яки мацки и страхотни машини



За доброто музикално настроение ще се грижат DJ FED, BIG D & MC 2 LICA. Специален гост ще бъде VIKO, а за танците ще се погрижат момичетата от  балета BalletBedroomPremiumGirls. Танцувален аутфит, настроение за тотално размазване от удоволствие в познати рими- всичко това само в Bedroom.

 

В петък пък в Bedroom ще гостува убийственият владетел на пулта David Penn. В професионалната си биография той има над 200 продукции и рекмикси. Правил е ремикси също така за големи имена в музикалния свят като Sandy Rivera, Mariah Carey, Boy George, Simply Red, Jon Cutler, Masters At Work. Заради качествената си продукция David Penn е чест гост в най-добрите клубове в родната Испания, в Европа, Турция, Южна и Северна Америка. Това признание се материализира и в редица награди: петкратно е най-добър диджей в класацията на Deejaymag, а два пъти е носител и на наградата за най-добър диджей на Vicious Music Awards.

 

Едно рамо ще удари и DiMO (BG) (Official), който определено знае какво искат меломаните, а момичетата от балета отново ще извиват телата си под звуците на качествения саунд.

 

Своите резервации може да правите на телефон: 0885 92 22 22


Там където можеш да бъдеш себе си, там където се чувстваш страхотно и като у дома си, там където всяка грижа се губи в мъглявината на нестихващото веселие – Bedroom club!



Седмична програма