logo

plovdivclubs.com

Pavel и Venci Venc избухнаха в Bedroom Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)
Pavel и Venci Venc избухнаха в Bedroom Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

Pavel и Venci Venc избухнаха в Bedroom Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

публикувана на 07.04.2017 05:56

 

"Да си в крак с модата е краткотрайно явление, да си винаги най-добрият е изкуство"

 

Мотото на Bedroom, което засия точно преди два месеца под тепетата, вече си тежи с пълна сила на мястото си. Най-новият клуб в Пловдив направи истински фурор в града,а в поредното си черно парти и този четвъртък събра стотици фенове на звездите Pavel и Venci Venc. Сигурно няма да ви учудим, ако ви кажем, че най-големите фенове на двамата ексцентрични рапъри окупираха входа на клуба още при самото им пристигане в 21:00 часа, а малко след 23:00 часа опашката пред Bedroom бе точно както на официалното откриване в началото на февруари тази година.

 

Павел и Венци се качиха на луксозната сцена под непрестанния шум и стотиците вдигнати ръце малко след 01:30 часа и повече от час с перфектен звук и и високотехнологични ефекти не слязоха от нея, като изпяха най-яките си парчета, раздавайки се до последно. Малко преди това те уважиха екипа на plovdivclubs.com и споделиха как се чувстват при първата им изява в бляскавата спалня под тепетата. 

 

"Първо искаме да благодарим за поканата на нашите приятели от PR Partners и по специално на Краси и Никола, с които сме заедно още преди ден първи, даже и когато нямахме клипове по телвизията и радията", започнаха съвместния ни разговор двамата нашумели артисти.

 

"Имахме късмета да ни се случат нещата по правилния начин и в точното време, но си има и огромното количество работа, за което не можем да усетим популярността. Работният ни ден пак си започва от сутрин и свършва късно вечер и пак се опитваме да сме по-добра своя версия. Малко по-трудно ходим до магазина, когато искаме да си купим стандартните неща, но това е част от живота. А онзи ден ни се караха в аптеката, защо един от участниците от Гласът на България не е минал и не знаехме какво да им отговорим, защото човекът добре си беше изпял нещата", допълниха двамата.

 

Те не издадоха рецептата как от 1 милион се правят 7, но успяхме да измъкнем част от тайната, че за това се изисква много ум и усърдна работа. Успешната жена за двамата рапъри пък е събирателен образ, която знае как да бъде готина, истинска, алтернативна, различна, интелигентна във всеки един момент, чувствайки себе си. 

 

"Животът зад кадър е това, което е в текста. Това, което е в кадър е върхтът на айсберга. Опитваме се музиката ни да има послание, за да бъде изкуство и да има значение. Затова вярвайте в себе си и собствената си сила", казаха още Pavel и Venci Venc. 


Вижте всички СНИМКИ от страхотната вечер в галерията на Plovdivclubs, както и на страницата на Bedroom ТУК



Фотограф: Мирослав ЧОБАНОВ

Видео - Plovdivclubs и Copter.bg




Седмична програма