logo

plovdivclubs.com

Pavell и Venci Venc за първи път в пловдивската ВИП спалня
Pavell и Venci Venc за първи път в пловдивската ВИП спалня

Pavell и Venci Venc за първи път в пловдивската ВИП спалня

публикувана на 04.04.2017 03:52

 

Разнообразната музика и впечатляващата сценография „палят“ доброто настроение, а необикновеният интериор сякаш пренася гостите на клуба в друга реалност

 

Едно от най-успешните хип-хоп комбинации на българската музикална сцена за последните години - Pavell & Venci Venc’ пристигат в Пловдив по покана на Bedroom. Двамата рапъри ще акостират под тепетата още този четвъртък, като това ще бъде тяхното първо участие в новооткритото пловдивско заведение.

 

Хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’ са сред най-креативните, продуктивни и обичани артисти на в България. Много татуси, които „не са само за украса“, собствена философия, облечена в музика и споделяна от хилядите фенове.

 

Те двамата определено знаят какво им се слуша на меломаните, римите им са ТОП. Зад пулта ще бъдат DJ FED & Mati DJ, които ще се погрижат да нажежат страстите до червено в най-актуалния клуб в Пловдив в момента.



Входът за вечерта с Pavel & Venci Venc' ще бъде свободен за всички дами.



Своите резервации за Bedroom можете да правите на телефон: 0885922222

 

Там където можеш да бъдеш себе си, там където се чувстваш страхотно и като у дома си, там където всяка грижа се губи в мъглявината на нестихващото веселие – Bedroom club!



Седмична програма