logo

plovdivclubs.com

БГ вечер с Едит и No name във Face to Face
БГ вечер с Едит и No name във Face to Face

БГ вечер с Едит и No name във Face to Face

публикувана на 09.11.2015 05:29

 

Този четвъртък пиано бар Face to Face ще  предложи на клиентите си една наистина прекрасна вечер изпълнена с много и все хубава музика. Българската вечер с лайф музика ще бъде представена от уникалните No name и Едит.

 

Гласът на Едит е много специфичен и определено е доста запомнящ се. Тя е една от най-талантливите млади звезди, не само на Пловдив, но и на България. Георги Зайков и Дани Димитров, или иначе казано група No name пък правят музика от цялото си сърце и това наистина си личи. Каквото и да кажем за тях ще бъде малко и недостатъчно. Комбинацията 3v1 Едит  и No name е гарантирано невероятна . Това, което триото прави на всяко участие, предизвиква бурни аплодисменти следвсяко тяхно изпълнение.

 

Това ще е първото им участие в пиано бара, а те съвсем на живо ще изпълнят  уникални поп и рок парчета от преди и сега. Красива музика на фона на романтичните отблясъци на ароматните свещи – това е четвъртъка в Piano bar Fade to Face.  Нещо различно и наистина готино от специалните гости – Едит /вокал/, Георги Зайков /китара и вокал/ и Дани Димитров /китара/.

 

Пиано барът има пълен списък със стотици негови верни гости, обичащи красивата и луксозна обстановка, уникалния звук и екип знаещ как да предразположи своите гости, така че те да се забавляват до зори.

 

За резервации:  088 379 9090




Седмична програма