logo

plovdivclubs.com

Диви танци и много настроение изпълниха Face to face
Диви танци и много настроение изпълниха Face to face

Диви танци и много настроение изпълниха Face to face

публикувана на 18.05.2015 10:15

 

Силен уикенд, изпълнен с много танци, парти настроение и щура веселба отбеляза piano bar Face to face. Заведението се изпълни с десетки хора, а всички гости смело и без задръжки се забавляваха до малките часове на нощта. Face to face за поредна вечер беше в градуса на огъня, като това се поддържаше от всички гости, но за обстановката най-вече  се грижеха многото красиви дами, които нажежаваха обстановката със завидни танцови умения.

 

Урагани от танци и много млади хора в ритъма на качествената музика- така премина уикенда тук. Face to face е доказана парти локация в Пловдив. Всяка седмица специално за своите почитатели от заведението организират страхотни музикални вечери, а всеки посетил пиано бара се завръща винаги в него, за да се забавлява.

 

Тези, които са пропуснали шоуто имат възможност да се насладят на купона и през следващата седмица. Следете програмата на заведението ТУК.  

 

За екипа на plovdivclubs бе истинско удоволствие да ви направи свидетели нa случващото се във Face to face. Насладете му в снимки:

 


Седмична програма