logo

plovdivclubs.com

Face to face със специални изненади за дамите на 8-ми
Face to face със специални изненади за дамите на 8-ми

Face to face със специални изненади за дамите на 8-ми

публикувана на 03.03.2016 08:45


Piano bar Face to face ще работи специално за пловдивчанки на 8-ми

 

Любимият на пловдивчани Piano bar ще се погрижи за вашата уникална женска вечер, мили дами, на 8-ми март


Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Ако ти и твоите приятелки още не сте решили къде ще се забавлявате, ние сме щастливи да ти предложим най-подходящото за вас място. Piano bar Face to face е подготвил специални изненади за всяка дама, избрала заведенеито за своя празник.

 

Празник за едни, за други повод да се почувстват по-значими и още по-обичани, а за трети просто още един повод за избухване с приятели и страхотна музика, на 8 март пиано бар Face to face ще посрещне своите гости с взривяваща селекция от световни хитове, изпълнени от прекрасните музиканти в авторски аранжименти, куп изненади и пенливото изкушение с бълбукащи мехурчета Moët & Chandon. Отключете емоциите и превърнете нощта в идеалния израз на внимание към нежните половинки до вас и им подарете едно специално и незабравимо парти!

 

Интериорът на заведението е в елегантна гама, внасяща лукс, блясък и уют. Озвучаването и осветлението са на високо професионално ниво. Тук са съчетани изискан вкус към детайлите, и голям избор на маркови напитки. Face to face-перфектния избор за теб!

 

 


Седмична програма