logo

plovdivclubs.com

Kъде ще разпуснете този уикенд?
Kъде ще разпуснете този уикенд?

Kъде ще разпуснете този уикенд?

публикувана на 13.04.2016 01:17

 

Едно от най-модерните и актуални нощни заведения в Пловдив Face to face работи с пълна сила. Всеки уикенд през този месец отбеляза висок градус на забавление, много усмивки и добро настроение.

 

Парти, танци, музика до ранните часове. Такова ще бъде този уикенд. Къде ли? Хах и питате! Този уикенд най-горещата точка на събитията, в която красиви млади хора ще танцуват в ритмите на танца, за да изпратят зимата и да посрещнат пролетта ще бъде едно от най-добрите заведения в Пловдив - Piano bar FACE to FACE.

 

И така....очертава се пореден силен уикенд в най-красивият пиано бар на Пловдив-Face to Face! DON’T MISS IT! Не е случайно, че този нощен клуб не се притеснява от конкуренцията, а се радва на безброй верни гости.

 

За нас, от plovdivclubs е истинско удоволствие да Ви прави свидетели, какво се случва там.


За резервации:  088 379 9090

 

 

Face to Face не е подвластен на дните в седмицата, там всеки ден е уникален купон и не случайно това заведение се е утвърдило, като едно от най-постоянните в Пловдив. Пиано-барът  е утвърдена дестинация в нощния живот на Пловдив. Мястото е притегателен парти център за хора от различни възрастови и професионални групи и е едно от любимите на пловдивчани.

 

Пиано барът има пълен списък със стотици негови верни гости, обичащи красивата и луксозна обстановка, уникалния звук и екип знаещ как да предразположи своите гости, така че те да се забавляват до зори.

 



Седмична програма