logo

plovdivclubs.com

Пиано бар Chaplin награди късметлията от месечната си игра (ВИДЕ
Пиано бар Chaplin награди късметлията от месечната си игра (ВИДЕ

Пиано бар Chaplin награди късметлията от месечната си игра (ВИДЕ

публикувана на 06.11.2016 01:39

 

В началото на миналия месец новият пиано бар под тепетата Chaplin организира първата си игра за своите клиенти за новия парти сезон. В нея се включиха точно 280 приятели на парти точката срещу Новотел Пловдив. Управителят и съсобственик на клуба Надя Модова, заедно с представител на сайта на пловдивските клубове - Plovdivclubs, изтеглихаме Евтимия Първанова, която бе споделила Facebook страницата на клуба и влезе в голямата урна на Chaplin. Така младата дама ще има възможност да изхарчи ваучер за 150 лева в пиано бара заедно със свои приятели.

 

Новото място за Live музика носи името Chaplin на великия британски актьор, режисьор, сценарист и композитор Чарли Чаплин, а името, както се досещате не е избрано случайно. Chaplin е част от семейството на piano bar Gatsby, в който забавлението винаги е на макс с обещава разнообразна музикална програма и куп изненади. В него работят хора, които от много години са част от музикалната култура в България и го правя с неспиращ ентусиазъм. 

 

Chaplin забавлява всички свои гости, желаещи да се насладят на хубава музика на живо, приятна атмосфера и класни питиета
 

Пиано бар Chaplin се намира на ул. Златю Бояджиев 1 (срещу входа на Новотела)

Тел. за резервации: 0883 79 90 90
Старт: 23:00



Седмична програма