logo

plovdivclubs.com

Рафи грабна микрофона във Face to Face
Рафи грабна микрофона във Face to Face

Рафи грабна микрофона във Face to Face

публикувана на 22.12.2015 02:06

 

И през този уикенд пиано бар Face to Face предложи на клиентите си наистина прекрасни вечери изпълнена с много и все хубава музика. Купонът бе, както се казва на макс, а доказателство за това е изборът на музикалната звезда Рафи да се забавлява в един от най-старите пиано барове на Пловдив.

 

Младият  музикант обича Пловдив и не веднъж е казвал, че това е неговият любим граф. Рафи избра Face 2 Face в компанията на големия актьор Димитър Рачков, за да се забавляват в съботната вечер. Както се и очакваше, винаги усмихнатият бургазлия не издържа и грабна микрофона, за да изпълни няколко известни български песни. Компания им прави Веси Попова и разбира се - Васил Чергов, който имаше участие в заведението.

 

Красива музика на фона на романтичните отблясъци на ароматните свещи – това е четвъртъка в Piano bar Face to Face.

 

Музикалните нощи в пиано бар Face 3 face! По време на Коледните и Новогодишните нощи Ви очаква много забавление и добро настроение! Пиано барът има пълен списък със стотици негови верни гости, обичащи красивата и луксозна обстановка, уникалния звук и екип знаещ как да предразположи своите гости, така че те да се забавляват до зори.

 

За резервации:  088 379 9090

 

Снимки от петъчната вечер в заведението можете да видите ТУК

 


Седмична програма