logo

plovdivclubs.com

1 година Chervilo Пловдив през май
1 година Chervilo Пловдив през май

1 година Chervilo Пловдив през май

публикувана на 04.05.2012 12:05

 

Нашият екип най-обича в клубовете да тича и рождените им дни да почита...

 

Е, очертава се да празнуваме рождения ден на едни от най-добрите ни приятели - клуб Chervilo Пловдив става на една година и както си му е редът те ни готвят мини фестивал - три дни и три нощи.

 

Предстоящият тридневен маратон ще привлече най-верните приятели на клуба и разбира се най-добрите имена за повода. Въпреки, че на години клуба е още бебе, но за тази една година ние израснахме заедно с него и се развихме както музикално, така и в отношенията си.

 

Клуб Chervilo София датира от далечната 1997 година, когато партитата и електронната музика са се организирали още в пещери, но за разлика от софийския си брат, пловдивското Chervilo затрива каменната ера на пещерните партита и ни запознава с нео облика на елитния клуб. Клуб Chervilo, както в София така и в Пловдив винаги са били част от музикалната култура на двата уникални по същността си града.

 

За тази една година нашия приятел създаде не само едно горещо място за посещение, а и ни запозна с музиката на мнозина таланти, които всички ние обичаме и жадуваме да танцуваме под ритмите им. Клуба винаги се старае да предостави на VIP клиентите си екстравагантност и грация.

 

Сред имената, които клуб Chervilo ни е удостоил с честта да танцуваме под техните ритми са имена, които са не до такава степен комерсиализирани, а по-скоро ни дават възможността да се запознаем с различни Dj от редица държави по света, да опознаем техните музикални възгледи, да представим нашите танцувални възможност и да слеем целия този опит в широки усмивки и весели моменти.

 

Безспорно тези музиканти ще потвърдят положителния си престой в клуба, а това число са личности, като Marcoz CruzPirupaOscar De RiveraMehmet AkarUtkanGuneyAdrian EftimieMasonLuke Fair

Baggi BegovicTommyboy и разбира се Phonique, който ще стане част от тридневната програма на клуб Chervilo по случай рождения им ден.

 

Не бихме си позволили да не удостоим с чест не по-малко талантливите ни родни изпълнители, които несъмнено са превръщали вечерите в клуба в дълго помнени нощи. Това са, на първо място разбира се резидента на клуба Groove, без който клуба не би бил същия, както и неговите колеги от Ellectrica наред с Pacho BPepoDannyLionDimoMax, както и неотразимите ни колеги от София, Pavel PetrovMetodi HristovDj BoboBorraDonchoDj StevenJasen PetrovVesselin и други.

 

За трите дни, в които ще честваме рождения ден клуб Chervilo са ни подготвили освежаващо добра комбинация от черно парти с главни лица 100 Кила и Лора Караджова, петъчна забава с PepoBobo и Groove и разбира се гранд финалето с любимеца на всички ни Phonique.

 

Както вече казахме, нашия екип много обича да празнува и няма да пропусне възможността да се весели с всички вас и разбира се очакваме много приятни изненади от екипа на клуб Chervilo.

 

 

Автор: Надя Глушкова


Седмична програма