logo

plovdivclubs.com

13 години "Club Time" (Катра FM) в club Chervilo с DJ Ruby
13 години

13 години "Club Time" (Катра FM) в club Chervilo с DJ Ruby

публикувана на 07.06.2012 03:21


Първото предаване за електронна музика в България "CLUB TIME" на радио KATRA FM навършва този петък фаталните 13. За да се почерпят по повода те си избраха едно от най-хубавите и стилни заведения в Пловдив, а именно клуб Chervilo. Очаква ни специална парти изненада с участието на продуцента и водещия на предаването - Pacho B, собственик на промоутърска организация Ellectrica и обявен за Best DJ Bulgaria 2010 & 2011.


Той ще бъде подкрепен от добре познатия на българската публика DJ Max, копродуцент на предаването, като звездата на вечерта този път е изващият чак от слънчева Малта- DJ Ruby, който е и първият чуждестранен артист гостувал в Пловдив след стартиране на предаването.


“CLUB TIME” стартира в началото на 1999 година. Всяка петък вечер DJ Pacho B миксира представителна извадка от горещите клубни хитове. Звученето е от funky и jazzy до дълбок underground-tech, progressive и electro. В “CLUB TIME” са излъчвани ексклузивни сетове на DJ като: Edie Richards, Nathan Coles, Asad Rizvi, Dr. Kucho, Dj Chus, Joesky, Martyn Garsia, Hernan Cataneo и много други. В средата на 2006 г. стартира и рубриката “Club Time Clubbing” на DJ Max (тазгодишния DJ шампион на България), която анонсира всички партита за предстоящия уикенд в сраната.


Oт момента на създаването си, шоуто се излъчва всеки петък, между 9ч и 10ч вечерта, на вълните на радио Katra FM, както и онлайн на сайта – www.katrafm.com, като всяка седмица в предаването се представят ексклузивни диджей сетове на български и чуждестранни артисти.



Вече 13 години “CLUB TIME” по KATRA FM е пътеводител за тенденциите в електронната музика и налага модата на българската хаус-сцена. Слушайте ги и се забавлявайте всяка петък вечер и не пропускайте рожденния им ден на 8-ми юни в клуб Chervilo





Седмична програма