logo

plovdivclubs.com

Chervilo - Pepo's birthday party
Chervilo - Pepo's birthday party

Chervilo - Pepo's birthday party

публикувана на 21.06.2012 12:02

 

Наближава един интересен празник на електронната музика в Пловдив – рождения ден на DJ Pepo. Той ще го празнува не къде да е, а в клуб Chervilo! На 23-ти ви канят да си кажем "Наздраве" и да пием по едно в негова чест.

 

DJ Pepo става на 36 години. Интересен факт за него е, че влечението му към музиката в детските години е изразена в свирене на акордеон и китара. Не след дълго те са заменени с домашния грамофон, който му е много по-интересен. През 2007 г. заедно с DJ Pacho B, създават свой лейбъл "Ellectrica Recordings". Концепцията на тази запазена марка е умело да съчетава progressive, tech, electro, minimal звучене, създавайки качествен "underground sound", който е типичен за сетовете на DJ Pepo.


Половинката на Ellectrica ще ви почерпи с готина музика, а от супер модерния клуб Chervilo, който е уютно разположеният в сърцето на нощен Пловдив, ще се погрижат за настроението ви! Заведението ще се превърне в епицентър на уникално и разтърсващо парти, което ще остави спомени от една незабравима вечер. Бъдете гости на това ексклузивно събитие!


 

 

 

 

 

Заповядайте и вие!!!


Седмична програма