logo

plovdivclubs.com

Chervilo открива сезона, зад пулта застава Noir
Chervilo открива сезона, зад пулта застава Noir

Chervilo открива сезона, зад пулта застава Noir

публикувана на 31.08.2012 02:01

 

Светът се променя, и както винаги Chervilo се променя с него по-бързо от останалите. Заведението може да се похвали с изцяло обновения си интериор. Както винаги и през този парти сезон, клубът ще предизвика поредната революция в нощния живот на Пловдив.

 

Chervilo е сред клубовете от "следващото ниво". Напълно в тон със световните тенденции, клубът е най-зареждащото заведение в града ни. И както следва те са ни подготвили не едно, а две opening партита. За първата част на 31-и август, Руслана Попова - event menager на клуба, обещава нещо различно. Нашият любимец Groove, ще ни забавлява заедно със специален гост. Организаторите обаче не издават тайната и ще пазят изненада до  последно.

 

На втората вечер от отриването (1-ви септември) гост е самият NOIR (Denmark). Автор на хитове, като Around(ft Haze) и Found Out(ft Richard Davis). Той ще пренесе фантазията ни на съвсем друго ниво! От Париж до Берлин, от Шанхай до Маями, Дубай до Москва и Ибиза до Лондон, той радва верните си фенове с невероятните си live сетове. Подкрепен от невероятният dj Groove, ще разтърси любимото ни Chervilo, като партито ще продължи до ранни зори, съобщава още ПРофайл.

 

CHERVILO LOVES YOU TOO

 


Седмична програма