logo

plovdivclubs.com

Ходи ли ви се на Истинско Парти?
Ходи ли ви се на Истинско Парти?

Ходи ли ви се на Истинско Парти?

публикувана на 18.03.2013 09:56

 

Ходи ли ви се на Истинско Парти? Невероятният DJ LION смята да ви облъчи с качествени лейбъли, от които просто тялото и душата ви да се възвисят от истинска утопия!

 

DJ LION (Циворад Милич) е един от най-успешните диджеи и продуценти, не само на Балканския полуостров, но и на световната музикална сцена. Истинското му име Циворад Милич – на половина сърбин, като първият му досег до музиката е като малък, когато се  учи да свири на пиано. В последствие интереса му към електронната музика се заражда и  след години усилена работа, той оформя свой музикален стил в Tech House, Techno, House и Deep.

 

Сега DJ LION е и продуцент, който следи постоянно променящите се музикални вълни и върви в крак с тенденциите, като постоянно експериментира. Работи с изпълнители като Миро, Morandi, Dj Tiesto и DJ-и от всяка точка по света, които пасват на стила му и усещането за музика.

 

Музиката на DJ LION e хармонично съчетаване на класически минимал, дълбок техно саунд хаус, прогресив, тек и вокали едновременно, с който запленява ума и духа на почителите му. Тук, дълбокият бас доминира през цялото време. След над 100 продукции, DJ LION е сред 100-те най-големи световни Dj-и, участва в Beatport с парчета като "Dreamfields". Един от най-невероятните проекти, сътворяван някога е дело на DJ LION и е т.н. „Музикална вокална стая” (Music vocal room), където чрез техника, успява да манипулира човешкия глас. Основният инструмент в тази стая е гласът  и Dj LION сътворява невероятна вокална илюзия. Гласове сякаш от чужда планета.

 

 PlovdivClubs гарантира страхотното ви преживяване и невероятни емоции в компанията на DJ LION! Не е за пропускане това ПАРТИ!

 


Седмична програма