logo

plovdivclubs.com

Испанското гуру Wally Lopez в Chervilo на 28-ми април
Испанското гуру Wally Lopez в Chervilo на 28-ми април

Испанското гуру Wally Lopez в Chervilo на 28-ми април

публикувана на 25.04.2012 10:42

 

След силната изява на Martijn ten Velden в клуб Chervilo миналата седмица всички ние с нетърпение очакваме да дойде събота, когато зад пулта ще се качи една друга световна звезда на електронната сцена Wally Lopez. PlovdivCLUBS имаше честта първи да ви съобщи, още миналия месец, че испанецът ще е една от специалните изненади на българските party animals вечери през април. Събитието се очаква да е зрелищно. За тези, които не знаят кой е Lopez, следващите редове са за вас:


Wally Lopez е комплект от качество и харизма. Неговите професионални умения се разлистват и обхващат кажи речи цялата електронна музика и най-доброто от поп стиловете. Артистът е първият и единствен испанец влезнал в класациите на Top 100 Djs на Британското издание на Dj Mag и единствения, който е направил два „Essential Mix” за BBC1.

 

Испанското електронно гуру развива всякакви проекти, с които се захване с грандиозен успех. Световно известният хит “Just a Little More Love” на David Guetta се превърна в evergreen парче благодарение на ремикса направен от Wally LopezDj-ят е работил заедно с музикалните легенди TiestoBob SinclarMadonnaRicky MartinMiguel Bose и много други от техните величини.

 

Неговият личен стил се превърна в световен тренд, както на облекла, така и на nerd-ските очила, които така навлязоха в ежедневието ни и разбира се всички ние намираме за адски секси. Начина, по който Wally се носи го прави такъв какъвто е. Той превръща стила си в успешни марки дрехи и музиката си в любов по ноти.

 

Wally Lopez ще ви зареди с положителни емоции, любовен заряд и музикално задоволство за часовете зад пулта, а за подгрявка на доброто настроение ще се погрижи възможно най- подходящият български Dj, а именно резидента и любимеца на клуб Chervilo-Groove.

 

Наш екип няма да изпусне възможността да потанцува с ритмите на Wally Lopez и ще се погрижи да документира вашите епични моменти за вечерта с пъстър снимков и видео материал. 

 

 

Автор: Надя Глушкова


Седмична програма