logo

plovdivclubs.com

Конкурс "Miss Single" в Chervilo на 14-ти
Конкурс

Конкурс "Miss Single" в Chervilo на 14-ти

публикувана на 13.02.2012 02:34

 

 Ако си навършила 18, нямаш гадже, морално освободена си и нямаш планове за деня на влюбените, то тогава този конкурс с нестандартни награди е за теб. Клуб Chervilo организират не парти за влюбените, а забавление за необвързаните този вторник 14-ти февруари.

 

Организаторите на събитието се стремят да дадат едно цялостно различно значение на този ден. Не изневерявайки на традициите и името на клуба, целящи да съберат хайлайфа на обществото пък и всички, които търсят изтънчено и екстравагантно място за забавление в заведението ще се състои конкурс за красота Miss Single. Състезанието ще се проведе в три кръга: ежедневни тоалети, бански костюми и вечерни рокли. А наградите от своя страна са необичайни до момента за пловдивската сцена.

 

Победителката от конкурсa ще има възможност да уголеми устните си при док. Дани Якоб, освен това ще може да си избере тоалет предоставен от 29 Desires. Подгласничката на победителката пък ще се наслади на романтичен уикенд за двама в Банско СПА и ще получи ваучер за Vouge Vision. Момичето на трета позиция ще си тръгне с ваучер от Levi’s и луксозен козметичен комплект от Refan.

 

Клуб Chervilo обещава на своите клиенти една неромантична, но секси вечер под ритмите на любимеца на заведението Dj Bobo. Снимки от събитието очаквайте от наш екип и на страница на plovdivclubs.com  

 

 

 

 

                             


Седмична програма