logo

plovdivclubs.com

Лора и Килата в първата вечер от празника на Chervilo (снимки)
Лора и Килата в първата вечер от празника на Chervilo (снимки)

Лора и Килата в първата вечер от празника на Chervilo (снимки)

публикувана на 18.05.2012 03:57

 

 

 

 

 

 

Три дни веселба, 

както до сега 
за една година
в звездния ни клуб Chervilo Пловдив.

Партито за вечерта,
хип-хоп любителите
от града събра.

А гости в изпълнението бяха,
Килата baby и кака Лора.

Громко се разтърсиха тепетата под звуците на световното и BG R'n'B, представени от 100 Кила в ролята на DJ зад пулта. Настроението беше макс, а тълпата в стъпка рап. В очарование и сексапил светна Лора Караджова, заложила този път на електриково зелено в тоалета си. Заведението естествено бе претъпкано от меломани и фенове на рап стила, а всички останахме предоволни от това, което ни представиха двамата. Снимки може да видите от тук и официалната страница на Chervilo. 

 

Тази вечер с официално парти клубът приема своите ВИП гости и заедно ще разрежат тортата точно в 12 часа. Зад пулта DJ са Pepo, Groove и Bobo, a празничната програма ще бъде запълнена от професионални Go-Go Dancers. 

 

На следващата вечер, трета от големия рожден ден в Chervil,o ще може да се насладите на Dj Phonique (Германия). Познат с взривяващият класациите хит с Rebecca “Feel what you want”, но уменията на Dj-ят далеч не спират до тук. Най-верните му фенове в Пловдив могат да потвърдят това от предишното му участие в клуб Chervilo през миналата година.

 

Няма какво повече да ви убеждаваме, със сигурност интерес от страна на феновете има. Наш екип планира да празнува заедно с клуб Chervilo и Phonique на 19 май. Очакваме ви заедно със нашите засмени обективи.


Let"s drink, dance and celebrate together!


Очаквайте много снимки и видео репортажи в следващите дни!

 


Седмична програма