logo

plovdivclubs.com

Познайте кой се завръща?
Познайте кой се завръща?

Познайте кой се завръща?

публикувана на 27.08.2012 09:06


Светът се променя и както винаги Chervilo се променя с него по-бързо от останалите. Заведението може да се похвали с изцяло обновения си интериор. Както винаги и през този парти сезон, клубът ще предизвика поредната революция в нощния живот на Пловдив.


Chervilo е сред клубовете от "следващото ниво" в нощния живот. Напълно в тон със световните тенденции,клубът е най-зареждащото заведение в града ни.И както следва те са ни подготвили не една, а две opening партита. За part 1 от opening-а(31-ви август) ни очаква нещо различно. Нашият любимец Groove, ще ни забавлява заедно със специален гост. От Chervilo обаче не издават тайната и ще пазят изненада до  последно.


На втората вечер от отриването(1-ви септември) гост е самият NOIR( Denmark). Автор на хитове, като Around(ft Haze) и Found Out(ft Richard Davis), той ще пренесе фантазията ни на съвсем друго ниво! От Париж до Берлин, от Шанхай до Маями, Дубай до Москва и Ибиза до Лондон, той радва верните си фенове с невероятните си live сетове, а тази събота ще зарадва именно нас. Подкрепен от невероятният dj Groove, ще разтърси любимото ни Chervilo, като партито ще продължи до ранни зори!

 

CHERVILO LOVES YOU TOO

За резервации: 0877 11 11 66 или online чрез профила/страницата на Chervilo.






Седмична програма