logo

plovdivclubs.com

Re-VIEW събраха над 700 лeвa в кампания за Деан Юруков
Re-VIEW събраха над 700 лeвa в кампания за Деан Юруков

Re-VIEW събраха над 700 лeвa в кампания за Деан Юруков

публикувана на 06.12.2012 01:39
 
На 1-ви декември, световния анти-СПИН ден, в клуб Chervilo се проведе събитие в помощ на малкия Дeaн Юруков. Кампанията бе иницирана от артистите от RE-VIEW, подкрепени от пловдивското заведение Chervilo и сайта PlovdivCLUBS.com. Средстава, които бяха събрани надброяват малко повече от 700 лева, а многото артисти се отказаха от своите хонорари, за да се случи това събитие.  
 
 

В самата вечер зад пулта се редуваха MUGGSY, NICK KO, REGGI, ROSSEN, YOKOLOVE, TODD, HI FIX, D’SHINE, като всеки от тях застана зад пулта на заведението. Докато вътре партито беше на макс, на входа стояха доброволци с кутия, в която всеки пускаше каквото може да отдели за каузата.

 


Деан Юруков има нужда от физиотерапия, ежедневни грижи и стимулиране на мускулите. До този момент е преминал 12 операции в Горна Баня,а на пролет му предстои нова. Въпреки ежедневните грижи и процедури на които е подлаган, той не може да ходи. До момента на детето не са правени генетични изследвания, тъй като подобни не се правят в България. За изследвания в чужбина са необходими 3000-4000 EUR.
 
 
На събитието присъстваше и майката на Деан - Цветелина Юрукова. Пред екипа на mediacafe.bgтя пожела да изкаже своята благодарност към всички откликнали на молбата за помощ и сподели, че се надява това да е едно добро начало за бъдещето на момчето.
 

Tя припомни, 
че на 16-ти и 17-ти декември в МОЛ "Галерия" ученици от ТХВП Пловдив организират Коледен базар, на който ще се продават ръчно правени от тях сурвачки, коледни украси и картички. Всички средства събрани от децата ще бъдат за лечението на Деан.
 

Артистите от RE-VIEW благодарят на всички, който присъстваха и по този начин помогнахa на 4-годишния Деан Юруков.
 

Сметка за дарения на семейството:

 

IBAN: BG94PIRB91704604089150

BIC: PIRBBGSF

Титуляр: Цветелина Юрукова

Основание за дарението: за Деан Емилов Юруков







Седмична програма