logo

plovdivclubs.com

Wally Lopez идва в Пловдив в края на април
Wally Lopez идва в Пловдив в края на април

Wally Lopez идва в Пловдив в края на април

публикувана на 04.04.2012 01:56

 

Месец април се превърща в абсолютния парти период за тази година в Пловдив. PlovdivCLUBS ви усведомява, че клуб Chervilo са ни подготвили гостуването на двама не само любимци на електронната музика, а и фаворити на българските party animals. Вече ви запознахме със събитието от третата седмица на април, което предстои - Martijn ten Velden идва на 20 април от Испания,

 

А сега е време да ви представим и гостът на 28 април:

 

Wally Lopez е комплект от качество и харизма. Неговите професионални умения се разлистват и обхващат кажи речи цялата електронна музика и най-доброто от поп стиловете. Артистът е първият и единствен испанец влезнал в класациите на Top 100 Djs на Британското издание на Dj Mag и единствения, който е направил два „Essential Mix” за BBC1.

 

Испанското електронно гуру развива всякакви проекти, с които се захване с грандиозен успех. Световно известният хит “Just a Little More Love” на David Guetta се превърна в evergreen парче благодарение на ремикса направен от Wally LopezDj-ят е работил заедно с музикалните легенди TiestoBob SinclarMadonnaRicky MartinMiguel Bose и много други от техните величини.

 

Неговият личен стил се превърна в световен тренд, както на облекла, така и на nerd-ските очила, които така навлязоха в ежедневието ни и разбира се всички ние намираме за адски секси. Начина, по който Wally се носи го прави такъв какъвто е. Той превръща стила си в успешни марки дрехи и музиката си в любов по ноти.

 

Wally Lopez ще ви зареди с положителни емоции, любовен заряд и музикално задоволство за часовете зад пулта, а за подгрявка на доброто настроение ще се погрижи възможно най- подходящият български Dj, а именно резидента и любимеца на клуб Chervilo-Groove.

 

Наш екип няма да изпусне възможността да потанцува с ритмите на Wally Lopez и ще се погрижи да документира вашите епични моменти за вечерта с пъстър снимков и видео материал.  

 

 


Седмична програма