logo

plovdivclubs.com

Знаете ли какво е стилен нощен живот?
Знаете ли какво е стилен нощен живот?

Знаете ли какво е стилен нощен живот?

публикувана на 07.03.2012 09:20

 

 

Това е достъпна градска мода за младите хора с афинитет към клубния стил. Да ви напомня за някого? Club Chervilо Plovdiv & 29 Desires са приготвили един подарък за всички дами за 8ми март - ревю на 29 Desires поднесена с музикалния съпровод на неповторимия DJ Bobo.

 

Ако не сте се сблъсквали досега с тях вижте ги, може да ви допаднат. Концепцията на "JIOR'S 29 days of desire" им е да създават лесно разпознаваем дизайнерски детайл, котюрни идеи, преплетени с достъпната градска мода. Марката е насочена към енергичните млади хора с афинитет към клубния стил и нощния живот и изисканите, атрактивни и претенциозни дами, които искат да изглеждат истински елегантни, за да бъдат забелязвани от стилните мъже.

 

Дамите ще може да закупят на уникални преференциални цени (50 %) всеки един от видяните модели единствено в Club Chervilo Plovdiv през същата вечер.

  

"JIOR'S 29 days of desire" е основана през 2009 г. от двама приятели с подобни естетически вкусове и ясно изразена принадлежност към съвременния лайфстайл, решени да реализират общите си виждания за това как трябва да изглежда съвременният млад човек.
 

За краткото си двегодишно съществуване марката "JIOR'S 29 days of desire" успя да се наложи като разпознаваем бранд на пазара и да реализира над 10 000 продажби на свои артикули в редица мултинационални магазини на веригата Hot Spot, редом до FORNARINA, GAS, FIRETRAP и LIU JO.


Всички артикули на "JIOR'S 29 days of desire" могат да бъдат разгледани в онлайн магазина на 29desires.com




Очаквайте много снимки от партито естествено от Plovdiv Clubs 


Седмична програма