logo

plovdivclubs.com

Иван Шопов представя четири свои проекта в Бар Грамофон
Иван Шопов представя четири свои проекта в Бар Грамофон

Иван Шопов представя четири свои проекта в Бар Грамофон

публикувана на 24.02.2015 03:48

В последния ден от месец февруари бар „Грамофон“ ще бъде сцена за едно специално събитие, в което ще чуем DJ сетове от четири музикални персонажа, чиято музика обхваща различни електронни жанрове и настроения.

 

Пловдивската публика ще може да се наслади на DJ сетове от Иван Шопов, Balkansky, Cooh и Drum Kid, а уловката е, че артистичните персонажи са четирима, но човекът - един. Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е DJ, продуцент и художник, а също и пример за това, че за да успееш са нужни хъс и постоянство.

 

Започва музикалния си път в родния си град преди години, свирейки в метъл банда, а скоро след това се насочва към електронната страна на музиката и става част от H.M.S.U.

 

Псевдонимът Cooh, под който Шопов издава и пуска разтърсващ drum & bass е първата му музикална трансформация. Постепенно артистичния му път го довежда до techno музиката, която създава под името Drum Kid. БALKANSKY пък е проектът, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Освен всичко това, той е и създател на лейбъла ABCD, който издава музиката на други млади и талантливи артисти.

 

На 28.02 в бар „Грамофон“ Иван Шопов ще разкрие всичките си творчески лица пред пловдивската публикaта и ще покаже на желаещите как се работи с Ableton. Програмата е следната:

19:00 – 21:00

Ableton Workshop

22:00

Ivan Shopov (ambient set)

DRUM KID (techno set)

BALKANSKY (dubstep set)

COOH (drum & bass set)


Седмична програма