logo

plovdivclubs.com

Клуб Gramophone отбеляза своя 6-и рожден ден
Клуб Gramophone отбеляза своя 6-и рожден ден

Клуб Gramophone отбеляза своя 6-и рожден ден

публикувана на 12.01.2018 12:59

 

Пловдивският клуб Gramophone изпрати подобаващо миналата 2017-а година, отбелязвайки своя шести рожден ден. Значимото събитие се проведе на 29-и декември под съпровода на типичната за тях разнообразна музика и много празнично настроение. Сигурни сме, че партито е било запомнящо се, а с тази публикация бихме искали да честитим шестата годинка на Gramophone, макар и на патерици.

 

Неуморният екип на клуба заслужава да му отдадем значимото внимание за изминалите години, в които е осигурявал винаги различно преживяване на своите посетители и като цяло на почитателите на по-разнообразните стилове и партита. За целта ще си припомним именно някои от по-интересните им събития. Селекцията наистина е голяма, тъй като ежеседмичните партита включват разнообразни жанрове, родни и чуждестранни диджеи, както и млади таланти с голям потенциал.

 

 

За целта се разходихме из Фейсбук страницата на Gramophone и честно казано останахме приятно изненадани от голямото количество ивенти, разглеждането на които ни отне доста скролване. Адмирации за добре поддържания маркетинг в социалните мрежи и създаването на всяка отделна ивент страница. Сред разнообразните стилове, за които споменахме, са фънк, реге, рага, дъбстеп, хип-хоп, суинг, хаус, диско, джаз, електро... и какво ли още не. За незабравимото музикално преживяване през годините са се грижили не едно или две имена, сред които Svesh, Mash Mitak, DUB CONSTRUCTOR, DJ JiJo, SKILL, SoundForia, BassCatz, Диджей Алтаис и много много други местни, родни и гостуващи музикални ветерани и нови надежди.


Особено внимание заслужават и по-различните събития, организирани на терена на Gramophone, отделно от музикалните партита. Сред тях са базарът за грамофонни плочи, разбира се отново ориентиран към ценителите на качествената музика с ретро звучене и коктейлните вечери със специални селекции от рецепти.

 

 


Интерес предизвика и проведеното през 2015-а година събитие Edge day party. То беше организирано от Young Blood Booking, чиято основна сфера на дейност е организацията на ивенти за ъндърграунд банди в родния Пловдив, а любезен хост беше именно Gramophone. Това единствено по рода си събитие беше с цел отбелязване на Международния стрейт едж ден. Отново на фона на хубава музика от винили посетителите се радваха на веган и вегетариански специалитети, както и на прожекцията на документален филм по темата straight edge. Доста сполучлив и различен подход за призив към здравословния начин на живот, а с оглед периода на провеждането на ивента можем да кажем, че проличава и новаторският усет на организаторите. И до днес, повече от 2 години по-късно, тематиката е все по-нашумяла, а подобен лайфстайл бива промотиран все повече и от известни личности, поддръжници на здравословното, сред които носителят на Оскар и вокалист на бандата 30 Seconds To Mars Джаред Лето, неповторимият музикант Моби, звездният покер играч Даниел Негреану и много други.


Относно прожекцията на филми, нерядко в програмата на Gramophone се срещат подобни филмови вечери с интересно съдържание, далеч от нашумелите и комерсиални заглавия. Натъкнахме се и на събития с тематика гейминг, спорт и музика, фотография и др. Поздравяваме екипа за предлаганите разнообразни преживявания и им пожелаваме и в следващите поне 6 години да продължават с пълна сила добрата работа и да не спират да радват гостите си със своята своята разнообразна програма.

 

 


Седмична програма