logo

plovdivclubs.com

Lazy face на вашето внимание представя JAMAICA AIR FORCE!
Lazy face на вашето внимание представя JAMAICA AIR FORCE!

Lazy face на вашето внимание представя JAMAICA AIR FORCE!

публикувана на 14.03.2013 10:02

 

Ммм, много летни карибски ритми ви очакват в петъчната вечер в бар Грамофон заедно с Lazy Face, който най-сърдечно ще ви почерпи с горещо ямайско парти!

 

Селектор Lazy Face, или с истинското му име Лазар Ангелов води успешно радио предаване за ямайска музика, наречено Jamaica Air Force. Заедно с това води и информационен блог – Dog War Reggae Blog, в който има интервюта с известни артисти. Lazy Face дава активен старт на българското реге в България и допринася за развитието и разпространението на стила у нас, като кани световни реге изпълнители в родината ни. Занимава се с този стил музика вече от 11 години, като казва: „Реге музиката не е само за Растамани”.

 

 Ще се насладите на реге, ска, денсхол, дъб и всички други свежи и релакснати  разновидности на този стил. Завърнал се от турнето си в Европа, където негови придружители са били Jahmmi и Bibi Youth, Lazy Face поема и по родните пътища, за да ви отнесе на едно музикално пътуване до Карибите!

 

Слагайте ямайските тениски и ризки и се чувствайте все едно е адска жега, а Lazy Face е прекрасният летен бриз, който ще ви освежи със страхотно реге! И няма лъжa, какъв по-прекрасен начин да поканим лятото с JAMAICA AIR FORCE! Клуб Грамофон специално предоставя арената за този музикален лейбъл и ви кани да се отпуснете и веселите на макс с реге карибски купон!

 

Enjoy…

 

 А ако искате да чуете малко Jamaica Air Force Radio show всеки петък от 14:00  - www.wraydio.net 




Седмична програма