logo

plovdivclubs.com

Magnetik music в Gramophone
Magnetik music в Gramophone

Magnetik music в Gramophone

публикувана на 22.05.2013 10:44



Във вечерта на светлия празник на славянската писменост и култура-24-ти на гости в Gramophone ще бъде DJ Ilko. Oчаквайте качествен микс от funk, afro, disco, boogie и house, поднесен с прецизността на един от пионерите на диджей културата в България.

 


DJ Ilko започва своята кариера като DJ в началото на 90-те години. Резидент DJ на култовите клубове Ялта, Спартакус, Червило и Мascara. Свири във всички известни клубове в България, както и в Монако, Холандия, Германия, Франция, Македония, Албания, Гърция, Сърбия, Грузия, Русия и др. Той е един от първите български продуценти на авторска house музика. В звукозаписното студио работи с Белослава и Живко Петров, Мария Илиева, Мариана Попова, Стоян Янкулов-Стунджи и Елица, Southwick, D’Jazz и др. Член е и на родната соулфул формация Tri O Five, с която имат редица концерти у нас и в чужбина, а много от парчетата им са включени в различни компилации.



DJ Ilko е диджеят, миксирал официалната компилация “Fashion TV Chill Out Session” на Fashion TV за България, „Future Nu Jazz“ на RDC и рекламната промо компилация “True Temptation”. 


Заедно с Marten промотира поредицата партита Funk da Disco и едноименно неделно радио шоу по Radio Nova, a в последно време вниманието му е съсредоточено върху менажирането на новия клуб Wake Up, музикалната селекция на Sozopol Fest, чийто музикален директор е.


Партито започва точно в 22:00 часа, а входът за събитието ще бъде 2 лева!



Седмична програма