logo

plovdivclubs.com

Веселяците на власт!
Веселяците на власт!

Веселяците на власт!

публикувана на 20.03.2013 09:32

 

Cool End The Ghe тръгват  на турне из големите градове на България – Велико Търново, Шумен, Варна, Габрово, Пловдив и Бургас. Те  са българското дуо Сърмата Хари + Bggz Rubbit  = Cool End The Ghe! Истински веселяци, зарядно за всяка изтощена батерия! Те гледат на света по позитивен начин и това се отразява на музиката им. Стилово и текстово са изключително разнообразни, което им позволява много повече свобода в творчеството им.

 

Bggz Rubbit  ще представи  втория си албум „Ново начало”, където можете да чуете една от новите песни „Дреме ти” с послание не да захвърляте проблемите, а да гледате отвъд тях, с избрана от вас посока! В новият албум има 11 песни с различни характери – както по лежерни, така и тежки, интересни,с послания!

 

 

Дуото Cool End The Ghe ще ви накарат на левитирате от кеф със стиловете, в които са си избрали през дългата им музикална разходка, а това са реге, ска и фънк, защото ограничението в една област на това необятно изкуство не им е присъщо, затова не се учудвайте, ако усетите  елементи на поп, соул, суинг или рап.

 

Cool End The Ghe ще свирят на 05 април 2013г. в Клуб “Gramophone”. Have fun!




Седмична програма