logo

plovdivclubs.com

ПЛОВДИВ ОТНОВО ИМА СВОИТЕ КОНЮШНИ
ПЛОВДИВ ОТНОВО ИМА СВОИТЕ КОНЮШНИ

ПЛОВДИВ ОТНОВО ИМА СВОИТЕ КОНЮШНИ

публикувана на 21.08.2017 09:43

 

Най-накрая, за радост на пловдивчани, отново откриха Лятната сцена на „Конюшните“.  Култовото заведение даде старт на любимите музкални вечери с Bourbon Street и Musicoholic на 18-ти, петък. От тази година барът е с нови концесионери, но те обещаха да запазят концепцията на заведението и да провеждат концерти, театрални представления и кино събития. Следващата събота в бара ще гостува популярната алтърнатив поп-рок група P.I.F.за една разтърсваща акустична вечер.

 

Група Пиф е популярна алтърнатив поп-рок група създадена през 1992 година от Димо Стоянов и Иван Велков във Варна под името „Resemblence“.В този период музиката им е на английски език и основните им изяви са в Унгария. От 1999 свирят в София под името P.I.F. (Patriots In Fashion), като към тях се присъединяват Емилиян Бонев, Желяз Желязов и Любомир Петков.


През 2000 издават дебютния си албум П.И.Ф., който се радва на голяма популярност и съдържа някои от най-известните им песни: Приказка, Колело и Невидимо дете. Този албум им носи и наградата на MM за албум на годината. До днес бандата си сменя някои от членовете и е издала 5 студийни албума, като в момента са в състав Димо Стоянов, Иван Велков, Юрий Божинов и Мартин Профиров. 
 


Седмична програма