logo

plovdivclubs.com

15 год Мармалад с BON JOVI и ACDC tribute
15 год Мармалад с BON JOVI и ACDC tribute

15 год Мармалад с BON JOVI и ACDC tribute

публикувана на 25.09.2019 01:40

Клуб Мармалад ще отбележи своя 15-ти рожден ден с Tribute на BON Jovi и ACDC

 

Мармалад е едно от онези любими заведения на пловдивчани, които със сигурност са оставили специално място в сърцето на всеки един истински пловдивчанин. С приятната си атмосфера, качествения алкохол, изисканата кухня и многобройните музикални събития Мармалад примамва гледайки ни от ръба на Капана. Вечер клубът става едно от най-лудите, щурите и забавните места, в които се забавляват пловдивчани и гостите на града.

 

На сцената в заведението са се изредили едни от най-големите имена на БГ музиката, а едни от най-хубавите вечери са караоке партитата, с които Мармалад е известен и сякаш остава единствен в града под тепетата. Човек трябва да се потопи в атмосферата, за да разбере истинската тръпка, носещ Мармалад.

 

На 28-ми септември клуб Мармалад ще отбележи своя 15-ти рожден, издигайки поредната голяма сцена, за да затвори за кратко малката уличка, в която се е настанил вече толкова дълго време.

 

Празникът ще бъде отбелязан с два концерта - Tribute на ACDC от група Rock'n'roll TRain и Tribute на BON JOVI от група Торнадо.  


Клуб Мармалад кани множеството си приятели да дойдат да духнат заедно свещичката на празничната торта!



Седмична програма