logo

plovdivclubs.com

Белослава ще завладее сърцата на своите фенове
Белослава ще завладее сърцата на своите фенове

Белослава ще завладее сърцата на своите фенове

публикувана на 12.03.2013 06:17

 

Прекрасната Белослава! Откога я чакаме. Само в клуб МАРМАЛАД на 16.03.2013г. поп певицата ще завладее сърцата на своите фенове.

 

Музиката на Белослава не е само музика, тя е послание с топлина. Тя е обич, която ти напомня да обичаш. Слънчевата й усмивка и позитивността й придават невероятен привкус на музикалните изпълнения. И въпреки това в песни като „ Празен поглед” тя не спестява от мнението си за заобикалящия я свят и не използва цензура, което я прави още по истинска.

 

 Белослава е завършила рекламна фотография в Лос Анджелис, но страстта към музиката я привлича много повече. Тя се ориентира в соул и джаз музиката и всички я оприличават на „бялата негърка”. „Само музиката прави света чист, свободен и вълшебен! Само срещата с истинската публика те окрилява и осмисля. Кара те да си движиш безтегловно в пространството и да усещаш онези неземни вибрации на насладата, на които само ние, Хората, сме способни...” – споделя Белослава.

 

Насладете се на live парчетата й от албумите „Улици”, „Слушай ме” и „ Когато има защо”. Концертите на Белослава са истински, откровени акустични подаръци за „живите, туптящи хора”, изцяло авторски парчета с много любов за Вас! 

 


Седмична програма