logo

plovdivclubs.com

БТР търсят Изгубената нежност в Мармалад
БТР търсят Изгубената нежност в Мармалад

БТР търсят Изгубената нежност в Мармалад

публикувана на 17.02.2014 11:38

 

„Там, на хълма, в лъчисти небеса рубинената кула издигаше снага. Там отдавна живеела сама жестока, но прекрасна, красивата жена.“..... няма човек, който да не знае този текст и тази песен наизуст! Тази събота (22-и) БТР гостуват под тепетата в клуб Мармалад! Ще чуем лайф изпълнението на „Елмаз и стъкло“, „Хей момиче“, „Цвете от луната“, "Забравената нежност" и много други емблематични за българската музика песни.

 

БТР са в състав Атанас Пенев /вокал/, Кирил Божков и Славчо Николов /китари/, Иван Калфов /бас китара/ и Илиан Диков /ударни/. Независимо дали сте били свидетели на тяхната история или сте се раждали, когато те са правили първите си гигове като банда, едно е сигурно – Б.Т.Р. е сред най-славните български рок банди, за които шоуто се върти на пълни обороти. До момента те имат издадени десет албума. През годините не една и две техни песни се превърнаха в хитове.

 

Рок изпълнителите обещават, че посетителите ще станат свидетели на една нечувана досега и незабравима вечер.... само в клуб Мармалад!

 


Седмична програма