logo

plovdivclubs.com

БТР в Пловдив - както Никога преди (ВИДЕО и СНИМКИ)
БТР в Пловдив - както Никога преди (ВИДЕО и СНИМКИ)

БТР в Пловдив - както Никога преди (ВИДЕО и СНИМКИ)

публикувана на 20.11.2017 07:40

 

 

Смятаме, че пловдвската публика има око за тази музика и е много критична, затова е важно да представим най-новата си песен тук, за да усетим реакцията ви, сподели Наско преди участието на БТР в Пловдив

 

Най-успешната българска рок група за последните две десетилетия направо размаза от рок Пловдив през изминалия уикенд. Водената от фронтменът Наско Пенев банда бяха отново безупречни на обновената сцена в клуба, който тази година отбеляза 15 години в Капана.

 

Б.Т.Р. започна своя рок рецитал с последния си хит „Моята Сила: представи на клубна сцена най-доброто от творчеството си. Пловдивчани чуха за първи път (и то два пъти) най-новата песен „Никога Преди” по текст на Славчо Николов, който на шега обяви от сцената, че така се е казвала първата група на Наско.


Единственото сигурно за новия албум е, че „Моята сила” е първият сингъл от новия албум на Б.Т.Р., чиято премиера – концерт ще бъде на 29 март 2018 г. в зала 1 на НДК. На този етап проектът включва 10 песни, с определено завръщане към твърдия звук, това сподели групата пред камерата на Plovdivclubs, минути преди началото на концерта.


„Тази година бяхме свидетели на 50 година на ФСБ и 40 години на Щурците и дай Боже и ние да отбележим такава годишнина. Ние излизаме от тийнеджърството си и влизаме в нов етап от развитието си”, допълни барабанистът Илиян Диков.

 

Чуйте какво казаха още БТР, специално за феновете си в Пловдив:

 

 

Емблематичната рок банда Б.Т.Р. изпълни в Мармалад хит синглите от 23 годишната история на групата - "Елмаз и стъкло“, "Хей, момиче" , "Спасение" , "Цвете от луната", „Море от любов“, “Да погледна в теб“, “Хвани живота си в ръце” и др. и най – новите песни от десетия си албум “Защо” - „ Забравена нежност”, „ Защо” и „ Несбъдване”, „ 100 надежди” , „Златен дъжд” и др.

„Моята сила”, който е първият сингъл от новия албум на Б.Т.Р., чиято премиера – концерт ще бъде на 29 март 2018 г. в зала 1 на НДК. На този етап проектът включва 10 песни, с определено завръщане към твърдия звук.

 


Всички снимки може да намерите в ГАЛЕРИЯТА на сайта ТУК


Хубавите музикални събития на Пловдив следете в Plovdivclubs.com

 


Седмична програма