logo

plovdivclubs.com

КОГАТО БЕЛОСЛАВА ПЕЕ, КРАСОТАТА ГОВОРИ
КОГАТО БЕЛОСЛАВА ПЕЕ, КРАСОТАТА ГОВОРИ

КОГАТО БЕЛОСЛАВА ПЕЕ, КРАСОТАТА ГОВОРИ

публикувана на 19.03.2018 08:34

Белослава твори любов. В това се убедиха десетки пловдивчани в събота вечер в Капана


Едно от най-култовите заведения в творческия квартал, отстоял на времето и промените от началото на века, се препълни с най-верните фенове на качествената българска музика. Сластният и страстен глас на любимата български изпълнителка подкани гостите да заменят  обикновеното и рационално ежедневие и да бъдат тук и сега. Когато Белослава пее , музиката й е притегателна сила, която разсъблича, даже най-съкровенните мечти.

 

Тя сподели, че в Мармалад се чувства като у дома. И това е едно, от малкото места, което съумява да съхрани качествената българска музика.  Белослава изпълни някои от най-любимите парчета, сред които бяха: различна и разчупена версия на“ И твойта майка“ , както и „ А дали е така“ , „Падам и не потъвам“ и много други. Публиката  аплодира бурно, след което  се  завихриха  танци под  фънк и соул ритми.

 

 

Певицата с нежния глас зарадва пловдивски фенове и с няколко безсмъртни кавъри, сред които бяха парчета на английската електропоп група Moloko- “The Time is Now”, “Sing it back, bring it back”. Тя сподели, че за всеки един изпълнител е важно да обича парчето, чийто кавър представя. Всички разбраха какво е усещането да привнесеш нещо свое като пренебрегнеш времето и слееш миналото на една песен със сегашния момент.

 

Професионализмът и нотката импровизация нямаше как да не се забележат. Тези качества, присъщи единствено на големите музиканти се харесаха на публиката. 

 

Двугласната хармония между гласовете на Белослава и Елена Кокорска удивляваха. Симбиозата помежду им танцуваше и галеше слуха. И сякаш гостите на “Мармалад чуха концерт, който продължи миг или пък вечност, не стана ясно.

 

Ако сте пропуснали концерта на Белослава, имате възможност да посетите някои от предстоящите събития в клуб „Мармалад“, за повече информация следете сайта на клубовете под тепетата PlovdivCLUBS.com


Всички снимки от звездната вечер на Белослава в Пловдив може да видите ТУК



Седмична програма