logo

plovdivclubs.com

Коледното турне на PIF минава през Пловдив
Коледното турне на PIF минава през Пловдив

Коледното турне на PIF минава през Пловдив

публикувана на 11.12.2017 12:34

 

Група P.I.F . потеглят на традиционното си коледно турне. Последната спирка ще бъде клуб Мармалад, Пловдив

 

Група P.I.F тръгва на национално турне, което ще стартира във Велико Търново ище премине през Плевен, Русе, Варна, Бургас и ще завърши гръмогласно в Пловдив. Димо Стоянов (вокал, китара и теремин), Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (ударни) ще разкажата своят рокендрол „Приказка”  на 30-ти декември в клуб Мармалад.

 

Само преди дни групата представи напълно ново сценично шоу, в което обичани парчета като „Свято“, „Сън в съня“ и „Невидимо дете“ бяха гарнирани с тематични видео импресии.  В столичния Mixtape 5 P.I.F. и концерта „Думи“ отвориха нова глава в историята на бандата. Момчетата представиха и видеото към новия си сингъл „Приятел“, заснето на катамаран в Егейско море в края на октомври.

 

Ден след концерта на PIF, на Нова година, на сцената в заведнието ще се качат NI.co и Liter Jack, за да донесат шумноновата 2018-та. Старата година 2017-та ще бъде изпратена с хубава музика, приятели и добро настроение, а новата 2018-та ще бъде посрещната с чаша шампанско под звуците на хубавата българска музика. ВИЖТЕ повече тук



Седмична програма