logo

plovdivclubs.com

P.I.F. и Приятели на крака за 15 години БГ Радио под тепетата
P.I.F. и Приятели на крака за 15 години БГ Радио под тепетата

P.I.F. и Приятели на крака за 15 години БГ Радио под тепетата

публикувана на 27.02.2018 09:50

"Щом трябва ти приятел, бъди за някой ти такъв, 

сърдечен и мечтател, но трябва ли - проливай кръв!"


Приятелството не се купува, то се изгражда с доверие през годините. А със сигурност, за да имаш приятел трябва да даваш, да даваш повече, отколкото взимаш. Така вече 15 години най-голямата радио верига в Пловдив и България събира до себе си стотици съдби, стотици приятели. 15 години, в които със сигурност началото е плахо, но с годините то се превръща в камък,  става все по - силно и по - силно. А докъде може да стигне то, само радиогрупата на БГ радио знае това. 

 

Близо 300 Приятели отпразнуваха поредния специален рожден ден на най-силната радио група, тази на Communicorp. А тя продължи традицията да кани най-актуалните изпълните от родната сцена и да подарява усмивки на своите приятели. Гост-музиканти за 2018 година бяха момчетата от обичаната група P.I.F., които само преди няколко месеца представиха новата си песен "Приятел". Естествено в духа на купона Димо започна именно с това парче музикалната си приказка в Мармалад в четвъртък 22.02. А стотиците усмивки грейнаха към Димо, Ванката и Марти малко след като г-жа Весела Матеева благодари от сърце на всички, че уважиха поредния празник на обичаните радия.

 

Бандата направи своето поредно страхотнбо в резервирания за  събитието клуб Мармалад в Капана и държа на крака стотиците гости до малките часове на нощта. Пред сцената бе особено горещо, както са свикнали да бъде на концерт на PIF в Пловдив. 

 

Очаквайте следващото участие на ПИФ в клуб Мармалад през май. Вижте краткото видео от ВИП купона в Капана:  



Още снимки от Първия радиокупон за годината може да видите ТУК



 



Седмична програма