logo

plovdivclubs.com

Публиката вика 5 пъти на бис Ni.co на сцената на Мармалад
Публиката вика 5 пъти на бис Ni.co на сцената на Мармалад

Публиката вика 5 пъти на бис Ni.co на сцената на Мармалад

публикувана на 10.05.2015 10:44

Препълнен клуб, десетки усмихнати лица вперели поглед към сцената. А на нея три страшно даровити момчета улавят поредната изпратена нотка от публиката и я превръщат в музикална нота. За тях просто няма тайни. И ако се съмнявате в думите ни, то самият факт, че група Ni.co бе викана 5 пъти на бис, трябва да ви говори само по себе си за техния талант и отдадеността на сцената. Надали има толкова много групи в България, които са викани 5 пъти да продължат да свирят повече от час от предвиденото, а после буквално да не пускани да слязат от сцената.

 

Ni.co и Liter Jack представиха поредното си ново парче в Мармалад вчера вечерта, което се казва "На ръба", видеото на което ще излезе в края на месец май.

 

Освен кавъри на много любими парчета на всеки меломан, Ni.co изпълниха и своите авторски парчета - "Реалност ли си", "Довиждане" и "Някой ", последната от които е в тандем в Liter Jack.  Заедно  с него  те изпълниха най-доброто от хип-хопа пречупено през призмата на рока.

 

Феновете на младата банда се множат след всяко тяхно участие. Един от тях, който се оказа голям фен на барабаниста Владо бе със специална ръчно изработена фланелка, на която пишеше Владо ти си номер 1.

 


Седмична програма