logo

plovdivclubs.com

Трибют на Depeche mode от PIF в Мармалад
Трибют на Depeche mode от PIF в Мармалад

Трибют на Depeche mode от PIF в Мармалад

публикувана на 14.12.2018 10:22

 

P.I.F. ще разтърсят "Мармалад" на 29-ти декември!


Мармалад Пловдив са приготвили специална изненада за своите почитатели и приятели. Група P.I.F. ще изнесе tribute на легендарните Depeche mode. Вечерта на 29-ти декември ще се превърне в едно пътешествие през времето с любими песни от дискографията на англичаните.

 

Освен на таланта си, за страхотното звучене, P.I.F. разчитат и на инструмента теремин, без който не минава тяхно участие в последните години. Винаги е нужно съвсем малко нагрупата да докара феновете си до състояние на еуфория. Така ще бъде и в Мармалад.

 

По повод този музикален проект, фронтменът Димо Стоянов сподели: "Depeche Mode са твърде трудна за интерпретация група - особено на живо, с много електроника и синтезаторни партии, но ние сме приели предизвикателството вече и при предстоящата среща с феновете, ще се раздаваме докрай"


През всичките тези години, в които Depeche Mode създават своята музика, категорично се превръщат във вдъхновение за множество групи и изпълнители. Любовта на музикантите от P.I.F. към британците, ясно личи и в творчеството им. Общо взето, няма меломан в България, който да не обича еднакво и двете банди.


 

 


Седмична програма