logo

plovdivclubs.com

Буена виста вечер в клуб Mojito
 Буена виста вечер в клуб Mojito

Буена виста вечер в клуб Mojito

публикувана на 21.08.2012 12:30

 

Магията на Куба буквално ще оживее и то в нашия град. Ще потанцуваме на воля под нагорещени до червено латино ритми. Много танци, кубинска музика, страстни ритми и вкусни коктейли от сърцето на Куба.  Куба – страната на Че Гевара и революционерския дух, на истинските ароматни пури и хубавата салса, там където горещият тропически климат предопределя колоритния кубински лайфстайл и темперамент. За автентичната атмосфера и визия ще се погрижи екипът на клуб Mojito.

 

DJ-ят ще ни потопи с богатата си музикалната селекция в корените на кубинската музика. Там където африканската ритмика среща европейската мелодика, за да се роди нещо ново – музиката на Куба, докосваща сърцата на милиони хора по света със своето искрено и чувствено звучене. Барманите са се подготвили на макс и така ще може да завършите деня с освежаващо мохито, куба либре и поне един танц... за да е по кубински. 

 

Заповядайте на гости на клуб Mojito тoзи петък - 24 Август, да се потопим заедно в магическата кубинска атмосфера! Музика, танци, усмивки, страсти и... още...

 


Седмична програма