logo

plovdivclubs.com

Коледната седмица на Mojito Bar
Коледната седмица на Mojito Bar

Коледната седмица на Mojito Bar

публикувана на 23.12.2013 11:06

На 25-ти е време да поставим началото на поредицата от шарени Коледни купони и партита до сутринта! В клуб Мохито ви очакват  Дядо Коледа и Снежанка, но смао ако сте слушали, разбира се. Очакват ви много изненади от DJ пулта, много подаръци и късмети от чувалчето на Дядо Коледа, както и много предизвикателства!

 

На 26-ти  от Мохито бар ви предлагат парти, поднесено от чаровните дами от Compact Voices и техните уникални гласове!Не пропускайте вечерта, в която тези четири чаровни дами ще завладеят вашите сърца и ще останат там завинаги!

 

Black Friday – „черното” парти на Пловдив отново ще разтърси града под тепетата и ще преобърне представата ви за нощен живот на 27-ми! Зад пулта ще застане един истински ценител и разбирач на яките „черни” хитове – T-WET, който обещава истински купон до зутринта!


Въпреки студа на вън в Мохито е все така горещо! За всички любители и ценители на латино ритмите – това е вашата вечер!Бъдете в Мохито точно в 20:30 часа тази събота, когато там ще се вихри Латино фиеста,  яка латино музика и кръщни танци под звуците на ча ча, самба, румба, меренге и още много други!



Седмична програма