logo

plovdivclubs.com

Mojito baby!
Mojito baby!

Mojito baby!

публикувана на 13.01.2014 10:41


Не пропускай този вторник да се насладиш на любимите поп и рок парчета в изпълнение на китара, пиано, ударни и вокал абсолютно на живо! Вторник вечер – най-романтичната и музикантаска вечер в града под тепетата е вече традиция за Mojito Bar. Вечер "На свещи" с NO NAME!


На 15-ти януари (сряда) не пропускайте да бъдете специални гости в клуб Мохито, за да се запознаете с невероятно талантливия млад художник Кристиян Илиев, който ще ви покаже абсолютно на живо няколко от своите уникални творби и ще ви запознае с невероятната магия на техниката AirBrush.

 

Продължаваме с всички любими и веселяшки БГ хитове в една вечер – какво по-добро предложение за уникален купон в четвъртък?!Най-забавната БГ вечер в Мохито само този четвъртък!


В петък не пропускайте най-горещото и взривоопасно „черно” парти в града по тепетата, когато специален гост зад пулта ще бъде една истинска секси сензация и ценител на яките хип хоп и R’n’B парчета – DJ LIL MAMA.


 През съботната вечер, ще можете да се насладите на любимите R’n’B и соул парчета и невероятното изпълнение на живо на 4FUN. Красиви вокали под звуците на акустични китари в любимите R’n’B и соул ритми и всичко това в уникалната атмосфера от пламъчетата на ароматните свещи и любимото питие...


Всичко това само в Mojito Bar...



 


 



Седмична програма