logo

plovdivclubs.com

Mojito bar ви е подготвил.....
Mojito bar ви е подготвил.....

Mojito bar ви е подготвил.....

публикувана на 09.12.2013 11:04

 

Една  вечер с романтичните китари ни очаква вторник в Mojito,заедно с Дани Димитров и Георги Зайков- или NO NAME. Този вторник момчетата ще представят на вашето внимание любимите поп и рок хитове в едно уникално изпълнение на акустични китари и вокал за една още по-красива вторник вечер!!!.


Сряда вечер в клуб Мохито, за да те запознаете отблизо с японския бит и култура! Оригами, суши, бойни изкуства и много, много саке на фона на тематична музика.


Четвъртък ще се насладите на  най-големите хитове и любимите съвременни парчета, които ви карат да си тананикате и да танцувате в един уникален микс от легендата SKILL! Всичко това и още много парти изненади на най-шарената БГ вечер под тепетата!

 

По традиция петък вечерта и отново е време за истинското хип хоп парти без никакви граници! Този петък обръщаме поглед назад във времето към най-яките old school парчета, миксирани специално за вас от DJ FAIL 2!Слагайте широките дънки, кърпите и шапките и елате да се разкършите на любимите old school парчета!!!


Полъх от Гърция ще бележи климата тази събота в Мохито. Прогнозата е ураган от уникални гръцки хитове, цунами от узо, земетресение от сиртаки и още много, много гръцки изненади!!!Не пропускай Гръцката вечер без еквивалент в Пловдив!!


Забавлявай се!




Седмична програма