logo

plovdivclubs.com

Посрещаме пролетта с цветове, музика и слово
Посрещаме пролетта с цветове, музика и слово

Посрещаме пролетта с цветове, музика и слово

публикувана на 19.03.2012 12:41

 

Е, вече официално пролет пукна! А какъв по-подходящ начин да приветстваме пролетта, ако не с цветове, поезия и музика? След дългата и изтощителна зима е време да събудим съзнанието си и да дадем воля на пролетта вътре в нас.

 

Ако се нуждаете от спешна инхалация на вдъхновение и свежи идеи, то тогава бар Mojito ви кани да посрещнем заедно астрономическото пристигане на най-красивият и чакан сезон. На 21 март цветовете на заведението ще се слеят и ще се отразят в пъстротата на думите.

 

Издателство „Жанет 45” ще представи най- новите си автори, които търпеливо са готвели своите гозби и с удоволствие ще ви накарат да вкусите сладостта и горчивината на словото. Издателската къща ще представят иновациите в словесните тенденции, като се докоснат до нежната пролетна страна на гостите си.

 

Бар Mojito ще комбинират изобилието на цветове с музика от света и стихове от България. Ако се чувствате изморени от слънчевите разходки и не ви се прибира в Mojito можете не само да се подкрепите с изкусителната им кухня, но и бързо можете да се омаете от предизвикателните им коктейли. Вход за събитието няма, но на излизане не забравяйте усмивките си.

 

 


Седмична програма